31. heinäkuuta 2013

Hiljaisuus on kaunein kuulemani ääni


Paljon mulla on näitä maalaismaisemakuvia, vaikka kaupunkityttöjä tässä ollaan. Täälä ei kuitenkaan ehdi koskaan kuvailemaan niin paljon kun kotosalla tai jonkun kaverin mökillä. Nääkin kuvat on juhannuksen aikasia, mutta hyvin sopii tähänkin päivään, sillä mulla on täysin samat vaattet päällä tälläkin hetkellä.

Rakastuin noihin housuihin keväällä, kun näin ne roikkuvan monkin tangossa eikä mulla ollut silloin rahaa niitä ostaa. Onneks kesäkuun 15. päivä oli kivaisa palkkapäivä ja mukavasti housujakin oli vielä jäljellä. Samalla kertaa onnistuin kahlimaan itselleni kolmen euron paidan ja sekin kuuluu tällä hetkellä ehdottomiin suosikkeihin! Jos kehtaisin, käyttäisin näitä vaatteita varmaan melkein joka päivä.. haha.

Tällä viikolla oon ottanu kaiken ilon irti pelkästä loikoilusta. Tänään oli kahdeksas päivä putkeen töitä ja vieä kymmenen tuntia. Sen remonttimelun, asiakasvirran ja kaiken hälinän jälkeen on aivan mahtavaa vain maata pehmeessä sängyssä, kuunnella musiikkia ja haaveilla tai sitten olla ajattelematta yhtään mitään. Nautitaan siitä.

1 kommentti:

Maiju kirjoitti...

noi on nii nappihousut kyl sulle ! :D ei mul muuta heh