5. marraskuuta 2012

Deutchland II

Tässä vielä vähän lisää kuvia ja tarinoita Saksan matkalta!
Tiistaina hengailtiin koululla aika paljon ja illalla mentiin Samiran kanssa kaupungille syömään ja hengailemaan kaupungille vähäks aikaa. Keskiviikkoaamuna oli kuitenkin aikainen lähtö Kölniin!
 Ensin piti käydä jossain tylsässä museossa. Oikeestaan museossa olevat valokuvat oli kiinnostavia, mutta opas pilas senkin hauskuuden kertomalla yhdestä maalauksesta ainakin kymmenen minuuttia. No kuitenkin kun sieltä selvittiin oli luvassa ankaraa shoppailua, joka ei ollutkaan niin ankaraa. :D Odotin löytäväni halvat hyvät kengät, mutta mistään ei tarttunut sellaisia mukaan. Myöhemmin kiivettiin vielä tuomiokirkon kärkeen. Oh boy, se oli rankka reissu! 


Toi tyyppi teki upeita jättisuuria saippuakuplia, mut ne ehti aina poksahtaa ennen ku sain kuvan.


Torstaina olikin luvassa meidän järjestämä konsertti koululla, jota treenailtiin aamupäivä. Treeneissä tipuin lavalla olevaan koloon ja mun reidessä on vieläkin nyrkin kokonen mustelma.. Myöhemmin illalla meidän saksalaiset ystävät oli järjestäny meille läksiäisjuhlat hyvin oudossa nuorisotalossa, mutta ei se mitään. Hauskaa oli enigeis! :)
Perjantaina ei tapahtunutkaan mitään muuta kuin pitkä bussi-lentokone-automatka kotia ja suuri järkytys kun täällä oli silloin lunta!

Kokonaisuudessaan matka oli aikas mahtava. En muista koska olisin nauranu niin paljon kuus päivää putkeen! Rakastuin myös Saksaan aika lailla ja ehdottomasti oon menossa sinne takasin!!


Ei kommentteja: