30. lokakuuta 2012

Deutschland


Saksan matka strattas sunnuntaina 21. päivä 8.30 lennolla Frankfurttiin. Meitsi oli ihan täpinöissään viikon ylimääräsestä lomasta, mahti säästä ja siitä, että olin juuri sinä aamuna herännyt ensimmäisen kerran täysi-ikäisenä. 18-vuotis synttärit Saksassa ei oo mikään surkee juttu. Kandee muidenkin kokeilla ;)

Sunnuntaina pitkän lento- ja bussimatkojen jälkeen päästiin vihdoin ystäviemme luokse Montabauriin. Aika prinsessa olo oli kruunu päässä kavereiden laulaessa Happy Birhtay laulua..
Ensin suunnattiin majottajien koteihin ja sieltä illaksi viereiseen kaupunkiin Limburgiin. Maisemat oli oikeasti henkeäsalpaavia! Rakastuin ensisilmäyksellä ja pala sydäntä on nyt siellä.Loppuilta vietettiin ravintolassa. Ja kun tuli nukkumatin aika maha oli täynnä saksalaista olutta, herkullista ruokaa ja hymy ei haihtunut kasvoilta millään.

Maanantaina matkattiinkin sitten Koblenziin tutkailemaan Marksburgin linnaa ja kiertelemään kaupungille. Mä järkytyin meikkien hinnoista, enkä voi vieläkään käsittää miten hyvälaatunen ripsari voi maksaa neljä euroo! Illalla sitten taas mentiin nauttimaan ravintolaruokaa ja olutta. Ihanaa kun voi vaan mennä ulos syömään, eikä tarvitse pelätä joutuvansa vararikkoon toisin kuin Suomessa.

Ei kommentteja: