11. elokuuta 2012

Materiaalirakkautta

En oo pitkään aikaan esitelly mitään ostoksia, joten ne tulee nyt kaikki yhteen syssyyn. Aluksi ne vanhemmat, jotka on ostettu jo huhti-toukokuussa ja siihen perään sitten muutama vaatekappale, jonka ostin tämän viikon ostosreissulta.

                                                    
                                                              Maksihame UFF 10€


                                                           Mekko Gina tricot -50% 9,95€


                                                                      Neule UFF 2€


                                                                  Jakku UFF 2€


                                        Farkkutakki UFF 4€ (tykkään tosta Easy Boys logosta :D)


                                       Nahkashortsit H&M 19,90€ (Emilialta mulle aikanen syndelahja!)


                                                         Pillifarkut (Silvia) Gina tricot 19,90€


                                                              Mekko Carlings 27,90€


Kolme viimesintä ostosta on siis uusimmat. Noi kaikki aikasemmat ostokset on ollu kovassa käytössä ja ehdottomia lemppareita koko kesän! Jakkua, farkkutakkia ja villapaitaa on tän kesän säiden takia saanu käyttää runsaasti. Maksihame puolestaan on vaan ehdoton LOVE. Se on lämmin, jos on kylmä ja viilee, jos on kuuma. Kaiken lisäksi se sopii kaiken kanssa! :)
Nyt näistä uusista farkut oli semmonen must-ostos, joten niistä tuun tietysti tykkäämään ja käytän niitä paljon. Nahkashortsien käyttöä itelläni ensin hieman mietin, mut eilen kun laitoin ne päälle koko päiväksi en meinannu haluta ottaa niitä illalla nukkumaan mentäessä pois. Harmi, että löysin ne vasta nyt, sillä talvella en hirveesti shortseja käytä, koska palelen paljon. Eli siis ne on nyt elo-syyskuussa jatkuvasti päällä :D Viimesenä toi mekko. Oi, se on ehdoton wou! En ois ikinä uskonu, että mulle sopii ton värinen sininen, tai sininen ylipäätään.. Jostain kumman syystä kokeilin sitä kuitenkin ja Ainon sekä Emilian kannustamana haalin sen vaatekaappiini. Onneks on jo yhet bailut tiedossa sitä varten, vaikka kyllä se varmaan arkikäyttöönkin tulee.

Mutta mitäs te tykkäsitte? Yhtä paljon kuin mä? Hyvä! :)

2 kommenttia:

Salla kirjoitti...

DURRRRRRR, sun blogis ei anna mun liittyä lukijaksi!!!! mutta olen hengessä mukana kunnes se onnistuu! ja nahkashortsit<3

LIISA kirjoitti...

Salla: kummallista :oooo ne on<3