25. kesäkuuta 2013

No I won't back down

Nyt on tiistai-ilta mut mä näytän teille silti kuvia juhannuksesta, jonka vietin maalla perheen kanssa. Jussina tärkeetä on saunoa ja uida, syödä lettuja ja grilliruokaa sekä pelta ulkopelejä ja maata auringossa. No, tänä juhannuksena kaikki tuo tuli koettua ja sain nollata itteni hirveen ruuhkauman jälkeen, mikä kaupan kassalla oli torstaina ja perjantaina.


Nyt väsyttää hirveesti, mut samalla hymyilyttää niin että poskilihaksiin sattuu. Töissä meillä on huippuporukka ja päivääkään ei oo ilman hauskaa läppää tai pikkusia naurunpurskahduksia. Eilen asioin myös kahessa puhelinoperaattorikaupassa ja molemmissa mua palveli supermahtavat nuoret pojat, joiden kanssa oli hauska jutella ja toinen tarjos ilmaset jätskitkin! :D
Tänään vuorostaan sain puhelinsoiton, joka teki mut tosi iloseks ja nyt vaan odottelen perhoset vatsassa, mitä seuraavaksi tapahtuu. Toivottavasti saan kuulla hyviä uutisia mahdollisimman pian. Sitä ennen kuitenkin aion nauttia tästä ihanasta lämmöstä, kavereiden seurasta, isosta pinosta kirjoja ja ehkä vähän töistäkin. Ihanaa viikkoa muillekin!!

Ei kommentteja: